2011-12-31

Vad äter ni då?


Nyårsmeny hos Egenaes

3 sorters snittar:
Krustader med spritsad creme fraiche, finhackad rödlök och löjrom
Pumpernickel med chaumes, svart vindruva och valnöt
Kavring med chevrecreme och gräslök
Dryck: Fördrink på vitt vin, jordgubbe och sprite.

Förrätt:
Överraskning. Gästerna fixar detta.

Varmrätt:
Helstekt oxfilé med en svampcreme, balsamicosås och potatiskaka.
Dryck: Rött vin, Gnarly Head Old Vine Zinfandel

Dessert:
Hemmagjord vaniljglass i hemmagjorda glassrån
med hemmagjord jordgubbsås och hemmagjorda chokladkrusiduller.

Kaffe.

1 kommentar:

  1. Konsums färdig-potatisgratäng, färdig-lax och pås-sallad ;-) Gott nytt år!

    SvaraRadera