2010-03-08

Jävla pisskit.

Lova går ner i vikt - jag har inte tillräckligt med mjölk. Googlade lite och insåg på 2 sekunder att det beror på PCO. Fucking jävla kuksjukdom.

4 kommentarer:

Anna sa...

Det är väl bara att ge ersättning?

Keeya sa...

Gumman! *kramar om* Ja visst kan man ge ersättning men det är inte vad en nybliven mamma vill höra. Speciellt när man vill amma och ens barn går ner i vikt. Men du är en supermorsa ändå! <3

Karin sa...

anna: mjo det är "bara" att ge ersättning, men det känns inte kul..

Kristiina: Tack!

Sara sa...

Jag förstår hur du känner dig. Min dotter gick inte upp i vikt så jätte bra i början. Men på mitt BVC så sa dom att jag verkligen skulle fortsätta amma. Amma ofta och dricka mycket vätska.
Jag drack ett te, som sägs främja mjölkproduktionen.
Här kommer ett recept på det såkallade amningsteet:

1 tsk fänkålsfrön
1 tsk anisfrön
1 tsk kumminfrön
1 tsk torkad brännässla

Rör ner i 1/2 - 1 liter kokande vatten. Låt dra i 5 minuter innan kryddorna silas bort. Drick drycken kall och gärna med is.

Jag kan tillägga att min dotter, ligger fortfarande under normalvikt, men följer helt och hållet sin kurva. Hon är idag lika pigg som hon var då hon var bebis, hon är 2 år nu.

Nu vet jag dock inte hur det är att ha PCO och allt runt omkring den sjukdomen. Men jag tycker att om du vill fortsätta ammma Lova, så gör det ofta och drick själv mycket vätska. Amningsteet, vatten.
Önskar dig jätte lycka till.