2010-10-22

Kvinnor kan!

Ja tamejtusan. Kvinnor kan, det är väl precis det alla olika feminister vill framhålla. I princip är det väl så att alla olika typer av feminister vill säga att kvinnor och män ska ha samma rättigheter och att vi kvinnor kan göra allt som män kan. Enligt radikalfeministerna är kvinnor alltid offer, i alla fall när det passar. Det är ju jättebra, verkligen.

Nu har det verkligen bevisats, att kvinnor kan. Häromdagen greps 23 personer för barnpornografibrott. Äckliga gamla fula gubbar, det är dem som håller på med sådant. Och kanske en och annan yngre kille, som borde vara inlåst på psyket (och akta sig för galna konststuderande) ,eller hur? 

Men nu hör det ju till saken, att 20 av dessa gripna personer var kvinnor. Ja, för varför skulle kvinnors sexualitet skilja sig från männens, eftersom vi kvinnor kan göra allt som män? Det är ju det feministerna har kämpat för i alla år. Kan det möjligtvis vara så att denna typen av brott har tillskrivits männen, att det ses som så typsikt manligt bland allmänheten.  Kan det även vara så att man i större grad letar efter manliga förövare till sådana brott? Och att vi därför chockeras över att det är kvinnor?
Medelålders kvinnor. Kanske försäkringskassantanter som röker mentholcig lutandes mot husväggen och armarna korsade (förutom cighanden som mest är kring munnen). Eller kanske den där snälla 50+ tanten på lokala Ica som aldrig någonsin stressar men alltid ler och pratar mjukt. Kanske kulturtanten med kläder i handgjort linne och konstig assymetrisk frisyr i en alldeles för röd nyans. Kanske farmorar och mormorar. Som går hem och skickar bilder till varandra, bilder som ni inte ens vill tänka på.  Huvva.

Så hur är det egentligen med offerroller. Män tillskrivs brott som anses vara manliga vilket de tydligen inte behöver vara. Barnen är ju solklara offer här. Men dessa 20 tanter då, är de offer den här gången?

SvD, SvD, Aftobladet, Aftonbladet, Aftonbladet, DN

Fler artiklar finns i de flesta större tidningar.

Inga kommentarer: