2011-03-29

Karin - Snart i ett öra nära dig.

Nu har jag haft ångest så länge angående telefonköp. Jag har gjort allt för att skjuta på det. Men nu är det gjort. Nu är den beställd.


Snart får jag hem en HTC desire Z. Och lite annat smått och gott till den.

4 kommentarer:

Babydjungeln sa...

spännande vad du tycker om den :D

Ninna sa...

Men ooooohh Tangentbord med knappar :D
Hur är HTC?
JAg var ju sugen på x10 mini pro ett tag just för att det fanns tangentbord till den. saknar vanliga knappar på mobilen egentligen.
Men just nu kan jag inte riktigt bestämma mig för om det lir Arc eller Iphone o nu blev jag nyfiken på denna sötnos ju :D

Svar från min blogg:
Man tackar :)
Men då måste vi ju höras av så vi kan ses om och när ni ska ner, hade ju varit så himla skoj :D

Karin sa...

Jaaaa! Underbart med knappar! Jag vande mig aldrig med att vara utan, trots att jag hade min förra rätt länge...
Min pappa har x 10 mini pro, tror inte han är helt nöjd. Själv tycker jag nog att den är lite för liten för att vara en androidlur. iPhone väljer jag bort för att den är så skör och har rätt taskiga köpvillkor med förhöjd månadsavgift i 2 år och så.

Jaaa jag lovar att du får veta när det blir! Så får vi se om vi åker förbi självaste sjöbo eller om vi ska ses i Malmö! :D Wiho!

Ninna sa...

Ja jag har hört många som säger att X10 är för liten för alla dom funktionerna som den har. Och jag tror det ligger något i det faktiskt.
Ja just nu är jag allra mest sugen på Arc faktiskt den drar lite mer av någon anledning, samtidigt så ska kameran vara superbra i den o just kameran är för mig viktig då jag använder den väldigt mycket :)

Låter som en plan :D ser vi framemot :D