2012-02-27

Nils 1 månad.


Ja tänka sig att det är nu hel månad sedan jag tryckte ut den där dunderklumpen.
Dunderklumpen som nu vuxit i sig själv lite bättre har även gått från att vara nyfödd till att bli bebis. Huden är  finare och färgen likaså. Han är vaken längre stunder och mer medveten. Lyssnar och tittar sig omkring. Pratar vi med honom så försöker han jollra tillbaka och så ler han ju ibland.
Han äter en till två gånger per natt och härom dagen hade han ett matuppehåll på åtta timmar när han sov, så det bådar ju gott för framtida nätter. Han är snäll och lugn och är ganska nöjd för det mesta. Men vill han amma så är det bara att amma. Amningen fortsätter hålla sig på ungefär samma nivå som tidigare, vi ammar före de flesta flaskmåltider och även lite mellan varven. Annars fortsätter han äta Nan 1, men det har kommit så många nya sorter med snarlika förpackningar så vi har inte lyckats köpa samma sort två gånger. Han äter numera ur dr Brownflaskor, vilket jag inte vet om det är så nödvändigt egentligen men vill inte chansa på annat med risk för magont. Lika bra att köra på det bästa när möjligheten finns.
Han har blivit allt mer lik både mig och Lova, men Andreas kan ju knappast neka till honom i alla fall. Ironiskt nog är han mest lik Andreas på håret, vilket jag endast kan intyga tack vare bebisbilder på Andreas.

Nils, 1 månad.
Lova, 1 månad.

Nils, 1 månad.
Lova tyckte att han skulle spela fotboll.

 
Lova, 1 månad. Betydligt längre hår i alla fall.



3 kommentarer:

sofia sa...

gullugne =)

Birgitta sa...

Verklig skillnad på hårväxten på syskonen, håller med om att han mest liknar sin far, vad det gäller håret.

Emelie sa...

Tänkte tusan på det! Att de är väldigt syskonlika. Framförallt ögonen och kanske lite "blicken". Vet att jag tänkte på det med den där måndagsbilden på Lova att hon har din blick. :-) om man nu kan säga så!