2012-02-29

VardagsLova.

Hur bra livet än är så består det till störst del av vardag. Och i vardagen är håret på svaj, målarfärgen i ansiktet och smutsen från uteleken likaså. Minerna som fastnar på bilderna är inte alltid stora leenden. Det kan se ut lite hur som helst. Ungefär så här.






Men hur än vår vardag ser ut, så är den vår. Vårt liv, med alla känslor som ingår. Och det är lätt att älska.

3 kommentarer:

Marie sa...

Om det är någonting jag sakar sedan Ellie blev sjuk så är det vardagen. Nog har vi vardag nu också, men en annan sorts vardag. En vardag som kantas av oro och mycket mental tid går åt till att lösa "problem". Det är inte den vardagen jag är van vid. Jag vill ha den vanliga, kravlösa, alldagliga vardagen tillbaka.

Keeya sa...

Sötnosen! och jag har inte kunnat kommentera hur söt Nils är! Han liknar Lova jätte mycket, fast mindre hår då :) Vi börjar må bättre så skall vi försöka sikta på nästa helg? Puss

jenny sa...

har jag sagt att jag älskar din blogg, din uppriktighet och att ja så här är det att ha barn, ledsamt, lerigt men alldeles underbart. du skriver om barnen med respekt och visst ibland blir man galen på de små men precis som jag så verkar du ta det som att det hör till och det ska vara så, de får bli arga och ledsna.
du är bra och vettig, tänk om fler var så!
kram på dig!

ps vet inte om jag svarade är lite lost här i amningsdimman just nu haha
men mössan med ugglorna på är från lindex, dock köpte vi den i höstas.