2012-03-03

Lovas tvåårskalas och presenterna.

Det var ett himla trevlig kalas idag. Massor av folk och hur kul som helst. Kul att så många har barn i samma åldrar och det gick faktiskt helt okej även om Lova ibland reagerade på att andra lekte med hennes grejer. Hon fick massor av fina saker: kläder, pysselgrejer, lego, böcker, ficklampa...
Men innan alla barnfamiljer kom så kom mina föräldrar, mormor och farfar. Brorsan med familj är sjuka och fick vara hemma och kurera sig. Vi hade gjort upp så för att vi skulle kunna ge paketen från oss i lite lugn och ro.
Vi smög in paketen i hennes rum när hon inte såg. När hon kom in på rummet såg hon det stora paketet men fattade inte riktigt att det var ett paket till henne utan pekade på de små som låg ovanpå och öppnade dem. Sedan fick vi visa henne att det faktiskt var ett paket det där stora och då utbrast hon "åh! taaack!" och slet upp det. Tror aldrig jag sett henne börja leka så intensivt direkt och ungen var riktigt lycklig. Lyckträff, alltså.









Lova, rosa paljetter och ett kök. Genus så det förslår.
Äntligen fick hon ett kök med alla tänkbara tillbehör. Lyckligare unge får man nog leta efter idag.


1 kommentar:

Jessica sa...

Åh, förstår att hon blev glad :) Lucas har precis nu de senaste dagarna börjat tycka att spisen, kastrullerna och kaffekopparna är roliga, de har så himla härlig fantasi!

Och vilka godsaker i inlägget innan, har du nåt över? ;)