2009-09-22

Jenna Jameson och porr.

Jag har äntligen börjat läsa Jenna Jamesons bok "Att älska som en porrstjärna" efter att den legat och samlat damm sedan den kom ut. Den, liksom ett gäng andra böcker har kommit i skymundan för kurslitteratur.

Jag är ju, som jag skrivit tidigare, en arg motståndare mot den porrindustri som finns idag. Och framför allt är jag förbannad på de som konsumerar porren, gratis på nätet utan att ens reflektera över vems syster, mamma eller son det är som fläker ut sig framför kameran. Själva idén om pornografi stör jag mig inte på, men hur vet Du som konsumerar porren att den är okej? Att inte skådespelarna är höga på något narkotiskt preparat och spelar in under tvång? Eller kanske till och med blir våldtagen.

Jag började läsa boken igår kväll och klämde genast 100 sidor. Och jag märker att boken, som är skriven av en av porrvärldens mest kända aktriser, kommer ge mig vatten på min kvarn. Och Jenna Jameson är ändå en av dem som framstått som "glamourös". Men hur glamouröst är det att halka in på porren för att försörja sig själv efter att som 17 åring lämnat sitt hem och blivit våldtagen och sett sin bästa väninna hänga med en snara runt halsen...

Dagens känsla: Nervös inför ultraljudet.

Inga kommentarer: