2011-01-25

Delmål 1, LCHF.

Japp idag klämde jag på mig ett par jeans som har varit för små sedan jag köpte dem. Jag förstår inte själv vitsen med att jag köpt för små braxor. Jag har ingen aning om hur mycket vågen har pekat nedåt för den är paj men jag skulle tro 3-4 kilo på 3 veckor. Nu måste jag fundera ut ett nytt delmål.

2 kommentarer:

Liw sa...

Haha, härligt! Lchf verkar verkligen funka.

SV: Jag kunde amma men Mait fick ändå ersättning då hon inte gick upp som hon skulle, vi var i limbo mellan helamning och två flaskor / dag. Jag tyckte det var jobbigt, tog det som ett personligt misslyckande även om jag också tyckte att amningen var jätte jobbig, det blev så ångestladdat. skulle det räcka eller inte.
Jag ammade offentligt, satt på föreläsningar och ammade och ingen tyckte det var konstigt, men jag har kompisar som fått onda ögat när de ammat sina barn. Jag förstår inte för som du skriver i det läget är bröstet ett mejeri, ingenting annat. Den som tycker det är sexuellt är väl i så fall pervers?

Liw sa...

Okej, ja då är det ju väldigt svårt att köra LCHF. Idag går vi in stenhårt för det här med MCD lunch ;-)

SV: det är ju så jäkla trist att det ska vara så laddat. Amningen ska vara något fint och inte fullt av kval, annars kan det lika gärna kvitta. Nu, vis av att det gör ont att amma de första två veckorna, det är inte självklart att det funkar direkt och med mer kött på benen i situationer där folk ska ge ”goda ” råd hoppas jag på bättre utfall. Men om det inte gör det så ska jag även vara så vis att jag släpper ”måstet” och tar till flaskan snabbare, för visst är man ensam hur mycket ens sambo än försöker stötta och vara delaktig så är det till syvende och sist den ammande kvinnans beslut när och om man ska ge upp när det inte funkar.
Känner mig lite lost men vad är PCOS? Jag fick höra att mina bröst blödde och jävlades för att jag var rödhårig, tydligen Myyycket känsligare då...
Skönt att få dela med sig och höra din historia för det är stärkande att veta att man inte var helt själv om att uppleva ångesten.
kram