2011-01-23

Flyttbestyr och mera köp.

Nyss hade vi hur mycket tid som helst men plötsligt är det bara några dagar tills vi får nycklarna till lägenheten. Här är rörigt och ganska opackat. Men dammigt, för hur lätt är det att städa en delvis nerpackad lägenhet. Eller ja, hur motiverande känns det? Men idag tar vi ett ryck i alla fall och försöker packa ner det som måste packas ner. Fördelen med att flytta en våning är ju att det bara är att ta ut byrålådor och bära upp dem med innehållet i, så allt måste ju inte packas så noga. Vi behöver inte heller slå in alla glasgrejer hysteriskt noga som förra året när vi flyttade 65 mil.

Imorgon ska vi nog hämta den coola lampan jag köpt, och dessutom eventuellt plocka upp en sängstomme och sängbord.

3 kommentarer:

liw sa...

Det är jävligt omotiverat att städa, fråga mig. Enda anledningen till att jag ens rör dammsugarn så här nära inpå flytt är för att Mait har en tendens att stoppa råttorna i munnen om de får leva loppan...

Birgitta sa...

Praktiskt att bara flytta en våning. Tänk så bra när ni gör flyttstädningen, bara att gå en trappa ner och när ni blir trötta på det, upp till er och ta en härlig fikapaus.
Hoppas att ni blir nöjda med renoveringen av den nya lägenheten.Flytter det in nya hyresgäster direkt i er gamla kanske.

Karin sa...

Birgitta: Praktiskt men lite jobbigt också! ;) Vi blir nog nöjda, har varit uppe och kikat in genom köksfönstret flera gånger. Det ska renoveras lite i vår gamla lägenhet först så det dröjer nog några veckor innan nästa flyttar in, som är ett underbart par i 60-70 års åldern! Kul att veta att man får bra grannar!