2011-05-19

Det oglamourösa barnmodellandet.

När man ska fotografera ute är det en fördel om vädret är bra. Det var det inte idag. Flera timmars väntan på att det skulle spricka upp och så hann vi i princip bara få ordning på kläder och sådant på de tio småttingarna som skulle fotas, så blev det mörkt på himlen igen. Lova sov en bra stund medan vi väntade, men trots detta var hon trött när det var dags för att fota. Jag fick en känsla av att hon inte mådde riktigt bra och mycket riktigt, när vi kom hem visade tempen 38.9 grader. 
Hur som helst så kunde inte fotograferingen fullföljas, utan endast bilderna på pojkarna blev bra tydligen. Eventuellt att några bilder på flickorna funkade, de skulle kolla ikväll.  Därför är det förmodligen nytt försök på lördag.
Om Lova är frisk. Om vädret är bra. Om Andreas kan ta sig dit.
Miljön var i alla fall superfin, på Elfviks gård. Och fotografierna ska till en katalog för Ernstings family, en stor tysk kedja med massor av butiker och webshop. Jämförs tydligen i storlek med McDonalds, i Tyskland. Av tvåhundra ungar är Lova en av de tio småttingarna som blev utvalda.







Inga kommentarer: