2011-06-10

Att åka buss i Göteborg.

Idag har vi gjort misstaget att lämna bilen för kollektivt åkande. Jag är vaan att köra i Stockholm, Malmö, Uppsala, Umeå och till och med Oslo utan problem, men Göteborg är en tokig att köra i. Dock insåg vi snabbt att det är Göteborgs innerstad som är hopplös, när man tar sig ut i periferin är bil att föredra. Men hey, vi har sett Göteborgs förorter i alla fall!
Vi fick middag hos Lovas farmor och vi uppskattade verkligen ett mål lagad mat framför all restaurang - och skräpmat vi petat i oss den senaste veckan. Vidare bussade vi oss ut till en camping där Andreas mormor och morfar (som bor i Umeå) hade landat idag. Härlig slump!
Förutom detta har vi hunnit med lite shopping och jag vill påstå att Lovas väska är betydligt fullare på hemvägen. Vi har även hunnit fika med fina Ali som bor i Summan, men som vi löjligt nog träffar oftare i Göteborg.

Imorgon ska vi träffa fler kompisar och sedan bär det av mot Borås, där vi ska träffa Henke & Petra. Grillkväll och rosè är utlovat, om vädret tillåter. En natt i Borås sedan bär det av hemåt.

Inga kommentarer: