2011-07-17

Leta efter lik och annat skoj.

Helgen har varit förträfflig. Vi har grillat och ätit och ätit och ätit och druckit öl. Förutom Helena som drack rosé ur bag-in-bag, det vill säga att hon lagt påsen från bag-in-box, i en icakasse. Vi har umgåtts och de knasiga diskussionerna har avlöst varanda.
Idag när vi just avnjutit en pangfrukost berättade jag för våra vänner, om en kvinna som gick bort sig i trakterna för ett par, tre år sedan. En kvinna med förståndshandikapp och diabetes. Än idag kan man se polisbanden i skogarna runtomkring, som de hängde upp när de gick skallgång. Hon har ännu inte hittats. Men det var ett ställe de inte kollade - den gamla jordkällaren nere vid vägen, som ligger precis utanför vår tomt. Jag har flera gånger frågat pappa om vi inte ska kolla in, men vem är sugen på att hitta ett gammalt lik?
Jo, så klart var Simon, Helena och Nils grymt sugna. Fram med spade och börja gräva för att öppna dörren. Somliga klev in, och dessa somliga fick ta med sig kamera, för vissa av oss vägrade gå in.

 Grävning pågår.
 Huvva.
 Jag tittade skeptiskt på utifrån.
Blah.
Nä, där var inget lik. Dock en gammal spann, en gammal skjorta och en jävla massa läbbiga spindlar. Vilket jag fick se på bilder senare.

Förutom att äta och leta efter lik så har vi bland annat gjort detta:

 Hängmattehäng.
 Vass.
 Simon gav sig ut i vår eka. 
Och gnällde över att den tog in vatten. Äsch.
 Lova badade baken.
Och nån hade tuggat i sig av ett träd.

Inga kommentarer: