2011-12-25

Tack.

Julafton var som den ska, med förväntansfulla smånippriga barn, tjo och tjim, julmat (årets bästa enligt mig var min gravade lax), Kalle och Karl-Bertil. Tomtebesök och julmusik. Ris a la malta på kvällen förstås och godis och mandariner.
Idag har vi tagit det riktigt lugnt, haft lite fikabesök och softat. Rensat ut barnets leksaker och fyllt på med nytt, eftersom vi inte tycker att barnet ska ha för mycket på en gång. 


Lova tackar och bockar för en massa massa nya leksaker. Observera att där är ett helt set med slagverksgrejer och dessutom ett (riktigt) munspel. 
Föräldrarna tackar också, både för prylarna och blödande öron.
Och så undrar vi om pulkan som ligger underst, kommer bli använd i år. Eller nästa. Förresten så orkade hon inte ens öppna alla paket igår, så pulkan öppnade hon i morse och satt i den i vår säng.
Vi stora barn tackar även för julklapparna vi fick och ser fram emot att använda pengar och presentkort till en Moccamaster imorgon, då vi ska mellandagsreaslåss. Vi tackar även för alla andra finfina saker. 
Viva la konsumtionssamhälle, som Böte en gång sa.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Så KS är inget bra?! Gah, säg inte så då måste jag ju ha Huddinge som 2:a alternativ eller i värsta fall något ännu längre bort!

Rejäl paketskörd det där för Lova. Vi (A) fick en riktig synth som jag INTE ser fram emot att ta fram när vi väl kommer hem till lägenheten. Herrejisses så det kommer låta.

Marie sa...

Vi får ta en dejt på sjukhuset, du med bebben och jag med Ellie. :D

Marie sa...

Haha! Här i norrland är vi glada att vi har en förlossning, det är väl så sådär 25 mil till närmsta större (i våra mått mätt) sjukhus förutom det vi är på nu och det håller dem sakta men säkert på att montera ner. ;P