2008-05-17

Hallongrottor.

Kæra vænner. Ni tar upp all min tankeverksamhet. Vill heeeem!
M&M, ni ær bæst. Puss på er mina hallongrottor.

Fast just idag ær det nice. 17 mai. Normænnen firar och jag jobbar. 15 timmars jobb med 350:-/ timmen. Norska pengar. OOOH yeah.

Dagens kænsla: Tristess

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så du fick jobba, härligt! Ännu en lördag som snart spricker upp i små minnen. Att äta nyttiga tacos är inte någon höjdare. Det är såsen som gör det...

Anonym sa...

aaa sweet vi e bara sweet saker för dig, M&M och hallongrottor!!! så sweet hahaha vi sitter i din lgh å blir sugna på sweet saker vart e du!!! din lgh e inte alls lika rolig utan dig!!!
love you! keep making norrmännen friska nån av de vackra männen ska få föda mitt barn sen =)

Anonym sa...

Jag kan lika gärna fortsätta att skriva ner massa ord här, vet att du blir glad över att ha något att läsa när du kollar. Amerikanarna åker varv efter varv utanför mitt fönster och stör min inrefrid, kanske saker man får ta när man vill bo inne i stan. Bara lite träligt att de skrålar en massa ur bilarna hela tiden. Jaja vem är jag som ska gnälla iaf.

Jag måste säga att jag är rätt stolt över att jag hittade en bra domän till dig, se till och regga www.thegrynet.se nu. Hade jag haft pengar så hade jag nog fixat det till dig men men nu är det inte så att jag har pengar så varför erbjuda sig det. =)

hur många tecken tror du egentligen att man kan få plats med i ett kommentarsfält? Kanske borde jag testa hur många jag kan få ner innan det säger till att du din galning nu har du knappat ner förmånga tecken här så vill du skriva ner fler så måste du ta bort en massa av de som du redan har fått ner från ditt tangentbord som sitter på din estetiskt vackra macbook.

Har du tänkt på hur härlig det alltid doftar ute efter att det har regnat, en dag som denna är helt perfekt för en promenad egentligen. Kanske skulle jag ta på mig lite andra kläder och ta en promenad i en park för att kunna känna de härliga dofterna som våran bjuder oss på. Eller så stannar jag helt enkelt hemma. För varför ska jag gå ut för när det är så skönt att ligga i sängen och läsa? Visst är det lördagskväll men vad ska jag med en lördagskväll till när de inte är någon som vill leka med mig ändå? Mina vänner är antagligen i gbg, sthlm, hemma med flickvännen/sambon eller på jobbet. Hur många blir det kvar för mig att leka med då tro? Jo bra gissat noll zero zipp. Men va fan inte sitter jag och är bitter för det. Jag har det lugnt och skönt för smartyn är borta hos några vänner. Lyssna efter tystnaden... hör du den? Mmmm underbart med tystnad...

Va mina tangettrycknignar räcker tydligen inte än. Vad ska jag hitta på att skriva nu då? Förslag någon? Förslag motages tacksamt. Nähe inte det. Jaja låt hela världen vara bitter, här på min kulle där jag tycker om att vara, där inte någon stör mig för min mur är för hög. Där kan jag lova att allt är som det ska.

Har du spelat tärning någon gång? Inte? Nähe men då tycker jag att du ska göra det. Det är jätte kul men tar en helt vanlig tärning och sen så skriver man ner sex olika saker som man ska låta tärningen bestämma mellan. Med andra ord om tärningen visar sex och du har skrivet ner att du ska hoppa runt huset naken så är det bara hoppa runt huset naken. Är du med? Jo det är klart du kan inte bara ha med alternativ som du vill gör för då blir det inte lika kul. Här är ett exempel på hur det kan gå till...

1. dricka ett glas vin
2. gå ut och pussa på en söt flicka
3. äta glass
4. springa runt huset
5. sluta skriva här
6. röka en cigg

som du ser i mitt fall så har jag tre dåliga och tre okej. de dåliga är att dricka vin, äta glass eller att röka en cigg. då tar man en helt vanlig tärning och kastar den på ett helt vanligt bord och blir det en fyra så får jag helt enkelt springa runt huset.

Men nu fick jag besök av GA så jag fick inte veta hur många gånger jag kunde trycka ner tangenterna för att det inte skulle gå mer...

kram kram

Anonym sa...

SAKNAR DIG!!!

joaquin the great sa...

Gruuunet. Miss you