2009-10-19

Mardrömmar och ensamhet.

En underbar helg är över och det dröjer allt för länge tills vi har en ledig helg tillsammans hemma igen. Jag vaknade med ett ryck imorse och insåg att Andreas var borta. Jävla mardrömmar. O jävla jobbiga känsla att inte kunna krama på honom.

Det borde vara kriminellt att vara ifrån varandra.

Dagens känsla: Ser inte fram emot hans resa till Umeå.

7 kommentarer:

Keeya sa...

Inte kul att vara ensam. Anders jobbar natt och bara det känns tungt. Skickar massa kramar till dig! <3

Karin sa...

Gullunge! Du kan väl för bövelen inte skaffa blogg utan aatt säga något!!
Hoppas du mår bra och tack för kommentaren!
Kram

Keeya sa...

Meh, dina gravid hormoner gör så att du glömmer ;) Jag frågade ju dig en massa råd heh heh. Hoppas du mår bra själv din gullunge. Vill ju leka med dig! pöss

Karin sa...

jaha. men jag fick aldrig någon adress!! ...eeeeller? :S
Ah, jag är yr och det vet du.

Ja men snart kan vi leka!! parmiddagar sa vi va? :)
kram

Anonym sa...

idag kan du kanske se att jag googlat gryyneet sisådär 4-5 ggr.... rastlöshet gånger 2000! nee du har inte uppdaterat bloggen senaste 30 min, har du nå annat att göra eller?! saknar dig! jag vill komma till malmö å festa! å äta din goda mat jag e sjukt avis på att andreas får äta så mkt gott å inte jag. fyy vikken grå dag!
pusss

Anonym sa...

d e jag förresten, momaroria airam om du läser d i en spegel puss
puhu för dig du får va borta från andreas jag tycker bara att d verkar va skönt! jag därimot har varit borta från dig alldeles för länge! kom hem NU!
skojja lite andreas jag har spenderat alldeles för lite tid m dig överhuvudtaget! saknar dej me! jag väntar fortf på en inbjudan till norrland å festa men du åkte du... men d kanske e fel på posten? jag ger d en dag till sen ringer jag posten, annars får vi ta d en annan gång jag menar du ska juh hem snart... säg hjo till alla från mig pusselipuss

Karin sa...

maria... i looove you.