2010-03-14

Vardag.

Imorgon ska Andreas provjobba i en babybutik på söder. Om allt går bra så får han en heltidstjänst. Jag är sjukt glad för hans skull och det ska bli skönt med lite mer stabilitet ekonomiskt. Men det kommer kännas grymt tomt här utan honom. Jag tycker det är ett skitsystem att man måste jobba och vara ifrån de man älskar. Sorgligt.

Dagens känsla: Snart börjar vardagen...

3 kommentarer:

Susanna sa...

Hej vad underbart sot er lilla flicka ar:) Grattis igen! Maste verkligen kannas tungt nar ens partner maste borja jobba. Men det ar i alla fall battre i sverige - har pa irland far man bara 4-6 manaders mammaledighet. Dagis kostar ca 2000 kr i veckan. Sa manga blir hemmafruar nar de far barn. Det lonar sig alltsa inte att jobba. Det tycker jag suger. Ta hand om er! kram, Susanna

Karin sa...

Tack!
Ja det är blandade känslor. vi flyttade ju nyligen från malmö och andreas har "bara" jobbat på timmar hittills, så det ska bli väldigt skönt med fast jobb (om han får det!).
Det lät inte speciellt jämställt att nästan tvingas till att bli hemmafru. Jag skulle iof gärna vara hemma väldigt länge som det känns nu, men här är systemet nästan tvärtom - att man SKA jobba. fast vi har tack och lov bra regler för föräldraledighet här.
Kul att höra från dig!
kram

Suasnna sa...

Vad kul att han fick jobbet! Du, det e ok om jag addar dig pa min blogg va som lank? :)
Kram, Susanna