2010-05-11

Malmö ToR.

Lova är bästa bebisen och det tål att upprepas. På vägen ner till Malmö pep hon inte en enda gång. 65 mil glad och nöjd och oftast sovande unge. Vi har flängt runt, varit på caféer, käkat ute. Hon har blivit gullad med och pillad på och gått runt som en vandringspokal. Och hon har smilat upp sig och jollrat sitt allra bästa. Bara ett par gånger har hon gnällt: en liten sväng på LBS (andreas förra jobb, Ljud och Bildskolan). Där blev det nog lite för mycket med alla elever. Och sen fick hon prova på sin lungkapacitet på vägen hem i bilen en sväng. Jag måste med stolthet åter igen säga att Lova är bäst.

Vi hann även med lite shopping i Malmö. Andreas hittade en kostym. På MQ. Det finns säkert en halv miljard MQ-butiker i Sthlm, men ändå var han tvungen att hitta en 65 mil bort. Vi hittade även en sommaroverall till Lova, en sån som vi letat efter. Tunn, lagom varm och framför allt fin. Dessutom råkade vi köpa ett par skor. Ungen kan ju inte bara ha några par, när mamma och pappa har många par! ;)
Nedan följer några bilder från resan, i total oordning. Lite varierande kvalitet då några bilder är tagna med vår systemkamera och några med våra HTCisar. Klicka på bilderna så blir dem större.
Ey. New baby on the block. Ffs.
USK? Redan?

Jaaha, det är dääärför den finns?!
Vilopaus i mammas knä.
Pappan och mamman.
Matpaus för Lova på vägen ner.
Matpaus igen. Funkar skitbra att käka i bilen
(och Lova funderade nog på om bilen var vårt nya hem).

Flyger lite på LBS.
Sådan far sådan dotter.
Snart har vi säkert likadana träningsoveraller hela familjen.

Gladskit i bilen.


Om ni fortfarande känner att ni har tid över, så kan ni hoppa in här och läsa vad min kärlek har plitat ner.

Dagens känsla: Borta bäst, hemma ännu bästare.

Inga kommentarer: