2010-12-16

Perspektiv.

För precis ett år sedan idag, skrev jag ett blogginlägg som inleddes så här.
"Åt helvete med compact living.
Det ska bli så in i norden skönt att få bo på 70-11 gånger större yta än vi gör nu. Bara balkongen där i 08 är dubbelt så stor mot vårt nuvarande boende. Igår konstaterade vi att vi nog är mer trötta på att bo så här trångt än vi erkänt för det är ändå bara att gilla läget."
Nu sitter vi här, i vår "stora" lya. Och vi sitter och planerar för nästa flytt och känner att det ska bli sååå skönt att flytta eftersom vi bor så trångt här i våra två rum och kök på 75 kvadrat. Vi som hade så fantastiskt mycket plats när vi flyttade hit, från vår studentlya i Malmö på 26 kvadrat. Var tog platsen vägen? Snart har vi 105 kvadrat, och två rum till. 10 garderober och en större klädkammare än nu, att fylla upp. Snart.


Och kanske viktigast av allt: snart har vi en diskmaskin.


Dagens känsla: Eländiga förkylning FÖRSVINN!
Dagens lärdom: Sjukt trist att behöva ställa in kalas för att virus kalasar i våra kroppar.

2 kommentarer:

Marie sa...

Jag och John flyttade från 26 kvadrat i lägenhet till 130 kvadrat hus på landet. Det var kontraster det. :) (då gick vi fortfarande på gymnasiet, haha)

Birgitta sa...

Säkert tycker ni det blir rymligt för er, men du ska se att den blir säkert fylld den också. Skönt med en diskmaskin för er, tid över till annat. Lycka till.