2010-12-08

Slarver.

Idag har jag varit en fruktansvärt dålig hemmafru. Först har jag fikat med Kattis en låååång stund, kollat barndomsfoton och snackat en himla massa. Sen har jag kollat in Maria och Christians nya lya och pratat ännu mer och försökt få Maria att haka på lite framtidsplaner. Jag har idag glömt bort tiden helt, medvetet förträngt berget av disk och köpt en färdiggrillad kyckling till middag. Snacka om att jag är en slarver, fy skäms på mig.

Men det var gött.

2 kommentarer:

Liw sa...

Man FÅR slarva, eller som jag tycker njuta av få måsten :-)
Själv har jag typ halvsovit på soffan hela eftermiddagen för min snälla tös har lekt helt själv mer eller mindre hela dagen :-) Finns massor av måsten men dem skiter jag i en dag som denna :-)

Kul att höra att jag inte är den enda som minns sin förlossning som ett svart hål, jag kan komma ihåg få saker. Rädslan när de satte edan är en och rädslan för att kissa när Mait äntligen var ute. Men de missade så mycket för mig så det var inte en behaglig förlossning. Edan tog bara på ena sidan, droppet sattes fel så det gick ut i en muskel istället för i bloddet = ingen verkan men hjärtklappning hos både mig och Mait i magen när de drog på de värkstimulerande. De vägrade ge mig microlax för " det skulle inte hjälpa" hade inte skitit på 6 dygn och sen säger BM "oj, här vart det kladdigt när Mait kom ut".. De brydde sig inte, när läkaren kom och skulle dra ut M med klockan så kollade hon min journal och insåg att jag inte kissat sen tre timmar INNAN edan, inte så bra att de inte påminde.. ja det var massor av sådana där missar som gör att jag inte kommer lite på den personalen igen. Läkaren undantagen.

kram

Birgitta sa...

Visst måste man få njuta av dagen, utan alla måsten. Fortsätt med det, gott för själen i bland.