2011-08-28

Vinteroverall.

Eftersom vi vet att de vettiga vinteroverallerna går åt som smör i solsken så fort de kommer ut i butikerna, så har vi både surfat runt för att ta reda på vilka som är bra och dessutom hållit koll i butikerna. Idag slog vi till och köpte den som vi sedan en bra stund tänkt köpa, i storlek 90. Lova är lite över 80 cm lång och snart går över i storlek 92 i kläder.
Den var helt enorm. Problemet är ju bara att det dels är några månader kvar till den iskalla vintern och omöjligt att veta hur mycket hon kommer att växa. Problem nummer två är att storlek 80 tydligen redan är slut (!) nästan överallt. Vi har dock fått tag i en som är undanlagd. Men seriöst, det är augusti, den kom ut typ nyss och är slut. Vad är det för fel på folk?

Didrikson Kilimanjaro. 999 fucking kronor.
Funkar förhoppningsvis på pytteplutt också sedan.

1 kommentar:

4barnsmamman sa...

Elias är 97cm ca och kommer ff i sin i stl 90.. didriksons har lite annorlunda stl läste jag, deras stl 80 går upp till 90cm längd och stl 90 upp till 100cm längd osv osv.. ev kan hon kanske mot förmodan växa ur stl 80 i slutet av vintern, så det kan ju vara bra att ha en 90 liggandes, för det lär inte finnas några att köpa i jan-feb... :S helt galet är det jag vet!!! kollar som en idiot på tradera också, men de går ju upp i helt galna priser - då köper jag hellre en helt NY liksom!

/malin :)