2011-09-18

Bra hösthelg.

Vi började lördagen med en snabb sväng till vår sedvanliga gamla lördagsloppis. Där inhandlade vi bland annat en extraoverall till Lova. Inte för att vi tänkt det, men det är svårt att motstå en fräsch Polarn o. Pyretvinteroverall för trettiofem kronor.

Senare hängde vi med Fredrik, Emelie och deras lilla Alfons i Hagaparken. Solen strålade, luften var klar och hög och picknicken god. Lova var knäpp och slängde saker på stackars Alfons och lekte istället med främmande barn. Andreas var lyckligast för han fick en burk av Fredriks omtalade baconmarmelad. När vi åkte därifrån fick jag åter igen den där känslan av att vi bor så himla fel, på fel sida av stan. Fast ändå rätt eftersom södra sidan är läskig.

Vi fortsatte direkt till landet efter ett snabbt stopp hemma för att rafsa åt oss lite kläder. Där åt vi god middag och fick som vanligt sovmorgon eftersom barnet får spendera morgonen med mormor och morfar på deras begäran, vilket vi inte är sena med att haka på.

På vägen hem från landet stannade vi vid en barnloppis och fyndade lite smått och gott, bland annat en Bobby car till Lova för tjuogofem pix. Förvisso rätt sliten, men funktionell. För första gången fick vi se Lova glad och strålande över materiella ting. Det blev även en Polarn o Pyret klänning och ett par plagg till pytteplutt som vi inte betalade mer än ett par tior för.

Väl hemma gjorde vi nyponsoppa och äppelmos och lagade söndagsstek med klassiska tillbehör och vi avnjöt middagen tillsammans med bästaste Simon och Helena.

Grym helg, helt enkelt.












1 kommentar:

Birgitta sa...

Ännu en gång kommer assisten till vä användning. Perfekt arbetsredskap.