2011-09-19

Vad är det som händer?

Vi flyttade från Malmö bland annat för att vi kände att det är en för stökig stad för barn att växa upp i. Och vad händer? I vårt närområde hittades i lördags en 37-årig kvinna mördad, en 25-årig man sköts igår på ljusa eftermiddagen i ett bostadsområde och idag här man hittat två mördade barn.

Var ska man flytta?

4 kommentarer:

Anna Å sa...

Till rymden :D

Marie sa...

Jag tänkte skriva "till norrland", men kom på att bara i den lilla byn jag bor i med omkring ett tusen invånare försökte en man mörda sin fru med cyanid (som han beställt från internet och placerade ut på allmänna utrymmen så som i ett trapphus och i skogen, livsfarligt!) innan han hängde sig i häktet och en annan man högg en kniv i magen på sin fru så hon fick fly ut genom fönstret till grannarna. Båda dessa par har två små barn. I en grannby mördade en karl sitt ex med en slaktmask och två små barn blev föräldralösa.. behöver jag fortsätta?

Liw sa...

Va? Hr läst om kvinnan och skottlossningen men inte om barnen. Fy sjutton!
Jadu, vart ska man bo, tror inte det är "säkert" till 100% någonstans. V måste väl bara lära barnen vett att hålla sig ifrån idioterna som gör det där.

kram

Oc hdu, tack för erbjudandet om barnmatsrecept men jag kommer nog aldrig ställa mig och laga enkom barn mat. Mait åt som sagt samma mat som oss från det hon var 6 månader ( vissa undantag) så jag planerar att göra det samma med Alma.

Tezz sa...

Spelar tyvärr ingen roll vart man bor..